Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2018 00:39

"Було "домашнє" суддівство" - Хацкевич прокоментував матч з АЕКом

"Було "домашнє" суддівство" - Хацкевич прокоментував матч з АЕКом
Фото: shahta.org

Наставник "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував результат першого поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа. Матч в Афінах завершився внічию, 1:1, кияни в другому таймі не втримали переможний рахунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АЕК - "Динамо": яким був шлях команд до 1/16 фіналу Ліги Європи

"Динамо" не виграло і не програло, ми зіграли тільки перший тайм, не вдалося забити переможний гол на виїзді. У контратаках треба було грати сміливіше. В цілому відпрацювали надійно, пропущений гол треба буде подивитися. Хлопці витримали, з кожною грою, думаю, будемо додавати".

"Денис Гармаш почав грати дуже низько, через це перевага у другому таймі було в середині поля в АЕКа. Хотілося більше активної гри, але суперник теж почав швидше рухатися".

"Матч з "Олімпіком"? У нас невелика проблема, цей матч пропускає три людини. Звичайно, буде ротація. Пріоритет для нас - чемпіонат, ми не маємо права втрачати очки. Потім будемо готуватися до гри з АЕКом".

"Мбокані після ранкової розминки сказав, що не готовий до гри. Чи буде він готовий до "Олімпіку", подивимося. Потрібно до матчів бути готовим як ментально, так і емоційно".

"Втричі більше було фолів у "Динамо"? Сьогодні було "домашнє" суддівство, це якщо коротко. Відносно пропущеного м'яча, треба дивитися, чи винен там тільки Бойко. Адже були моменти, коли він зіграв здорово".

"АЕК? Якби ви побачили той склад, який ми перед грою припускали, скажу, що схема залишилася та ж сама, помінялися лише окремі гравці. А то, що в матчі-відповіді не гратимуть провідні футболісти, думаю, тренер знайде їм заміну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" готується до афінського матчу, грецькі журналісти - до київських морозів

Матч-відповідь відбудеться 22 лютого в Києві, на НСК "Олімпійський". Початок о 20:00, текстовий онлайн проведе наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «"Було "домашнє" суддівство" - Хацкевич прокоментував матч з АЕКом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути