вівторок, 15 червня 2021 09:49

"Були образи, сварки з братами Суркісами" - Ярмоленко розповів, як покидав "Динамо"

"Були образи, сварки з братами Суркісами"  - Ярмоленко розповів, як покидав "Динамо"
Андрій Ярмоленко 8 років гра за першу команду "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Київ

Колишній капітан "Динамо" 31-річний Андрій Ярмоленко не хотів покидати київський клуб безплатно.

Він хотів, щоб на його трансфері "Динамо" заробило гроші.

"Є президент клубу, є контракт. І зрозуміло, що президент хоче отримати якісь гроші. Були пропозиції, але президент вважав за потрібне, щоб Ярмоленко залишився в "Динамо". Так, можна було б ображатися, не тренуватися. Але я не міг так учинити. По-перше, я люблю футбол, по-друге, граю в команді, за яку вболівають усі мої рідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Вест Гема" погрожують бунтом у разі продажу Ярмоленка

Чому перепідписав контракт із "Динамо"? Однією з причин було те, що я не хотів залишати "Динамо" ні з чим. Хотів зробити все красиво. Якби Ігор Суркіс не продав мене – я б залишився в "Динамо" й робив би професійно свою роботу. Звісно, я ображався на Суркіса. Були непорозуміння, образи, купа сварок і з Ігорем Михайловичем, і з Григорієм Михайловичем. Але зараз ми добре спілкуємося. Вдячний цим людям. Вони зробили мене тим, ким я є. Не бачу сенсу ворогувати або говорити: "а якби ви відпустили мене туди або раніше...". Не бачу сенсу міркувати на цю тему: пізно чи рано я пішов. Так уже сталося. Я всім задоволений", – сказав Ярмоленко в програмі "Вацко LIVE".

Улітку 2017 року "Динамо" продало Андрія Ярмоленка в "Боруссію" Дортмунд за €25 млн. Цей трансфер став можливим завдяки тому, що "Барселона" шукала заміну Неймару й придбала в Дортмунда Усмана Дембеле.

З 2018 року Андрій Ярмоленко виступає за "Вест Гем". Українець не має стабільного місця в складі "молотобійців". За повідомленням ЗМІ, лондонський клуб улітку намагався позбутися Ярмоленка.

Зараз ви читаєте новину «"Були образи, сварки з братами Суркісами" - Ярмоленко розповів, як покидав "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути