пʼятниця, 18 жовтня 2013 16:09

"Будівельник" дебютував у Євролізі на очах футболістів і депутатів
28

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Футболісти київського "Динамо" Андрій Ярмоленко, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук та Роман Безус відвідали дебютний матч "Будівельника" у Євролізі. Учора чемпіон України приймав у Палаці Спорту турецький "Фенербахче". Матч завершився поразкою команди Айнарса Багатскіса з рахунком 84:102 (15:18, 28:23, 34:30, 7:31).

Футболісти спостерігали за грою з центрального сектора. Гармаш та Ярмоленко прийшли на баскетбол у супроводі своїх дружин. Серед глядачів не було помічено ще одного динамівця Євгена Хачеріді. Захисник є вболівальником "Будівельника".

Окрім спортсменів підтримати команду прийшли представники влади. Зокрема, народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко.

Один із секторів зайняли ультрас "Будівельника". Фанати всю гру активно підтримували команду, скандували "Слава Україні - Героям Слава" та "Україна понад усе". Серед синьо-жовтих прапорів у вболівальників був один великий червоно-чорний стяг. "Фенербахче" також не залишився без підтримки. Турецькі фанати не тільки співали, а й вболівали за гостей розмальованими плакатами. Після матчу кілька гравців та представники тренерського штабу команди вітали і дякували фанам за підтримку. Всього Палац Спорту відвідало більше чотирьох тисяч любителів баскетболу.

Відзначимо, що у матчі дебютував досвідчений литовський центровий Даріуш Лавринович. Новачок набрав 21 очко. У "Фенербахче" таким показником відзначився хорват Боян Богданович.

Господарі володіли перевагою більшу частину поєдинку, але провалили заключну чверть. "Будівельник" допустив серію втрат, а "Фенербахче" подарунком господарів скористався і повернувся додому з перемогою.

Наступний поєдинок у Євролізі "Будівельник" проведе 25 жовтня проти московського ЦСКА - одного з фаворитів турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" дебютував у Євролізі на очах футболістів і депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути