четвер, 04 вересня 2008 18:56

Бубка проти прижиттєвого пам"ятника

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка висловився проти прижиттєвого пам"ятника самому собі. Відомий стрибун заявив: "Складно бути спортивною легендою. Прагну бути самим собою. Що стосується пам"ятника, то це пам"ятник спортсменові Бубці. А я живу та намагаюся дистанціюватися від цього.

Я був проти того, щоб мені за життя ставили пам"ятник. Але, я розумію, що для суспільства це має велике значення, і повинні бути реальні герої, на яких повинна рівнятися молодь", - узагальнив чат з олімпійським чемпіоном Сеула, 35-кратним рекордсменом світу, що відбувся напередодні, повідомив "korrespondent.net".

Нагадаємо, що, як стрибун з жердиною, Бубка до сьогодні є рекордсменом світу. 13 липня 1985 року в Парижі він першим подолав висоту в 6 метрів. А його стрибки в 6,14 та 6,15 метри для відкритого приміщення та залу відповідно, ще нікому не вдалося перевершити.

"ДниРу"

Зараз ви читаєте новину «Бубка проти прижиттєвого пам"ятника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути