субота, 21 квітня 2012 11:31

Бубка нагородив Підгрушну та Віту Семеренко
6

Фото: www.noc-ukr.org

20 квітня можна назвати біатлонним днем, - дві представниці цього прекрасного зимового виду спорту та їх тренери отримали заслужені нагороди, повідомляє прес-служба НОК України.

Через щільний графік і напружений сезон прими нашої біатлонної збірної - Олена Підгрушна та Віта Семеренко, які були визнані кращими спортсменками січня та березня відповідно, отримали з рук президента НОК України Сергія Бубки статуетки, дипломи та грошові винагороди тільки зараз.

Олімпійський 2012 розпочався тріумфом Олени Підгрушної на чемпіонаті Європи в словацькому місті Осрблі. Три золоті нагороди в спринті, гонці переслідування та естафеті - такий доробок нашої спортсменки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підгрушна стала спортсменкою місяця в Україні

І в цьому сезоні звання лідера команди підтвердила Віта Семеренко - "бронза" на чемпіонаті світу в німецькому Рупольдингу (спринт) і два подіуми на етапі Кубка світу в російському Ханти-Мансійську (спринт, гонка переслідування).

"Віта стала своєрідним талісманом спортивного березня адже отримує нагороду "Кращої спортсменки України в березні" вже учетверте", - зазначив Сергій Бубка.

Наставник Національного олімпійського комітету України побажав біатлоністка добре відпочити і вже з новими силами розпочати новий переможний сезон.

Дівчата, у свою чергу, пообіцяли не зменшувати обертів і тішити новими перемогами і в подальшому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віта Семеренко вчетверте поспіль стала кращою спортсменкою березня

Успіхи спортсмена - це і копітка, щоденна робота тренера. Заслужені нагороди отримали і особисті тренери Олени та Віти - Ігор Почонок та Григорій Шамрай, які визнані кращими наставниками місяців.

"Це досвідчені тренери, які докладають багато зусиль для виховання талановитих спортсменів. Хочеться побажати їм сил, терпіння і виховати ще не одну плеяду біатлонних зірок", - підкреслив Сергій Бубка.

Слова подяки від президента НОК України пролунали і на адресу президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака, керівника ФСТ "Динамо" Віктора Коржа, адже дві кращі спортсменки місяця захищають кольори цього товариства, і обласних організацій Тернопільщини та Сумщини.

 

Зараз ви читаєте новину «Бубка нагородив Підгрушну та Віту Семеренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути