середа, 23 січня 2008 15:48

Бризгалов підписав з "Фініксом" 13-мільйонний контракт

Російський голкіпер Ілля Бризгалов підписав новий трирічний контракт з клубом НХЛ "Фінікс Койотс". За умовами угоди воротар заробить 12,75 мільйона доларів.

Бризгалов почав сезон-2007/08 в складі "Анахайм Дакс", але був виставлений на драфт відмов і 17 листопада перейшов в "Фінікс".

Інформацію про розмір зарплати голкіпера повідомив представник "Койотс", який побажав залишитися невідомим. Сам Бризгалов зазначив, що він вирішив залишитися в "Фініксі", оскільки йому подобається ставлення до себе з боку вболівальників і партнерів.

Російський воротар виступав за "Анахайм" з 2006 року і за підсумками минулого сезону став володарем Кубка Стенлі, хоча в плей-офф зіграв лише п"ять матчів. На початку сезону-2007/08 він провів за "Дакс" всього шість зустрічей, і клуб ухвалив рішення розлучитися з хокеїстом.

За "Фіникс" Бризгалов зіграв вже 28 матчів, пропускаючи в середньому 2,33 шайби за гру. У цих зустрічах "Койоти" здобули 18 перемог і зазнали десяти поразок. На цей час команда займає 11-е місце в Західній конференції, причому від зони плей-офф її відокремлює лише три очки.

Востаннє "Фінікс" виходив в плей-офф в 2002 році, інформує Lenta.Ru


Зараз ви читаєте новину «Бризгалов підписав з "Фініксом" 13-мільйонний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути