середа, 07 липня 2021 14:48

Британський журналіст порівняв збірні України й Росії

Британський журналіст порівняв збірні України й Росії
Збірні України і Росії зіграли між собою два матчі. В одному виграла Україна, інший завершився внічию. Фото: Олексій Іванов "Спорт-Експрес"

Збірна України краще себе проявила на Євро-2020, ніж національна команда Росії. Наша команда дійшла до чвертьфіналу, а Росія посіла останнє місце в групі.

Про це розповів ексжурналіст ESPN Джон Бредлі.

"Три роки тому Росія на Кубку світу домоглася воістину неймовірного успіху. Але до Кубка світу і після нього команда була слабкою. Тому збірна Росії просто повернулася туди, де вона була. З точки зору фізики й організації гри це непогана команда, але у футболістів немає можливості кидати виклик на найвищому рівні. Легко відправити у відставку Черчесова, але треба пам'ятати, які гравці в нього є в розпорядженні. Збірна Росії деградує.

Російські гравці не їдуть в Англію, тому що клуби можуть знайти посилення іншими легіонерами, які будуть кращими за співвідношенням "ціна-якість".

Україна на турнірі була кращою за Росію. Можливо, те, що вони зробили, було незначним, але вони пройшли цей шлях, перш ніж потрапили на Англію. У тій грі було видно всі їхні недоліки, але все ж вони протрималися на турнірі довше, ніж Росія. У них була краща командна робота і краща організація гри", - відзначив Бредлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія би так не програла Англії – російський тренер надумав повчати збірну України після ганьби своєї команди

Збірні України й Росії зіграли між собою два поєдинки. У вересні 1998 року в Києві наша команда перемогла – 3:2. У жовтні 1999-го було зафіксовано нічию – 1:1. Жодна з команд не потрапила на Євро-2000.

Зараз ви читаєте новину «Британський журналіст порівняв збірні України й Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути