вівторок, 31 березня 2009 09:25

Британський промоутер ставить під сумнів велич Кличка

Британський промоутер ставить під сумнів велич Кличка
Відомий британський промоутер Френк Уоррен заявив, що чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко наразі кращий боксер у суперважкій вазі в світі. Проте, за словами Уоррена, Віталій - кращий із когорти посередніх боксерів, оскільки суперважкий дивізіон перебуває в занепаді.

"Віталій Кличко довів, що він є кращим суперваговиком у світі на цей момент, зупинивши в дев"ятому раунді Хуана Карлоса Гомеса в двобої, який відбувся 21 березня у Німеччині. Гомес опинявся на підлозі кілька разів, перш ніж бій був зупинений, а Кличко був вищий свого кубинського опонента за класом.

Президент організації WBC Хосе Сулейман заявив, що відсоток нокаутів у боях Кличка складає 97, і цей показник вищий, ніж у будь-якого іншого важкоатлета в історії. Але іноді статистика затьмарює факти. Кличко наразі може бути номером один у світі, але він лише кращий з купки посередніх боксерів.

Кілька років тому він програв підстаркуватому Ленноксу Льюісу, який пропускав його важкі удари, але не опускався на підлогу рингу. Я міг би назвати з десяток важкоатлетів, які могли б побити Кличка, до їх числа входять Мохаммед Алі, Джордж Форман і Джо Фрейзер", - написав Уоррен на своєму офіційному сайті.

ОглядачGazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Британський промоутер ставить під сумнів велич Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути