понеділок, 25 липня 2011 13:33

Британський боксер не хоче битися з Володимиром Кличком

Британський боксер не хоче битися з Володимиром Кличком

Британський боксер-важковаговик Тайсон Ф'юрі, який 23 липня переміг свого співвітчизника Дерека Чісору, заявив, що він не збирається найближчим часом виходити на ринг проти Володимира Кличка. Про це повідомляє BBC Sport. Раніше сам Кличко говорив, що він міг би провести наступний поєдинок з переможцем бою Ф'юрі - Чісора.

23-річний Ф'юрі заявив, що спочатку він хотів би поборотися за титул чемпіона Ірландії з Мартіном Роганом, а потім зустрітися на рингу з українцем Олександром Дмитренком. Якщо Ф'юрі буде дотримуватися цього плану, Кличко доведеться шукати собі іншого суперника.

Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна федерація боксу). Титул WBA українець завоював 2 липня, перемігши британця Девіда Хея. ЗМІ писали, що наступний поєдинок Кличко-молодший може провести в грудні.

Після бою з Хеєм Кличко склав розширений список своїх можливих суперників, у який, крім Чісори і Ф'юрі, увійшли росіяни Олександр Повєткін і Денис Бойцов, а також американець Кріс Арреола. Перед боєм двох британців Кличко підтвердив, що хотів би провести поєдинок саме з Чісорою або Ф'юрі.

Зараз ви читаєте новину «Британський боксер не хоче битися з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути