понеділок, 18 липня 2011 13:20

Британці назвали Блаттера "лиходієм десятиліття"

Британці назвали Блаттера "лиходієм десятиліття"

Учасники опитування, проведеного у Великобританії телеканалом Syfy, визнали президента ФІФА Йозефа Блаттера "лиходієм десятиліття". 75-річний глава Міжнародної федерації футбольних асоціацій отримав 9,2 відсотка голосів і посів перше місце в опитуванні, випередивши колишнього генерального директора Royal Bank of Scotland (RBS) сера Фреда Гудвіна.

Про це пише британське видання The Daily Mirror.

Блаттер став непопулярною фігурою у Великобританії на тлі боротьби за право провести чемпіонат світу 2018 року. Англійська заявка провалилася на виборах у виконкомі ФІФА, а ЧС-2018 віддали Росії. Ряд британських ЗМІ в цей період писав про корупцію в керівництві ФІФА.

Як пише видання Belfast Telegraph, третє місце в опитуванні посів футболіст лондонського "Челсі" і збірної Англії Ешлі Коул, четвертим став гольфіст Тайгер Вудс (обидва цих спортсмени в останні роки потрапляли в скандальні історії через зради).

Список "героїв десятиліття" за версією опитаних очолив президент США Барак Обама. Друге місце зайняв футболіст американського клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем, за ним розташувалися принц Вільям і письменниця Джоан Роулінг. В опитуванні взяли участь близько двох тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Британці назвали Блаттера "лиходієм десятиліття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути