Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 14:10

Брезвін переобраний на посаду президента Федерації хокею України

Брезвін переобраний на посаду президента Федерації хокею України
Брезвін керує українським хокеєм з 8 грудня 2006 року ФОТО: fhu.com.ua

Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін був одностайно переобраний на цей пост на генеральному конгресі ФХУ у четвер.

Він очолив хокейну Федерації 8 грудня 2006 року, а 31 жовтня 2008 був переобраний на новий термін.

За період перебування Брезвіна на посаді глави ФХУ урядом України була прийнята державна соціальна цільова програма "Хокей України", в рамках реалізації якої в країні побудовано сім сучасних спортивних споруд зі штучним льодом, а також реконструйовані дві головні криті арени. Ще п'ять нових спортивних споруд будуть введені в експлуатацію найближчим часом, триває реконструкція Палацу спорту в Запоріжжі, а на початку наступного року розпочнеться будівництво ще 6-7 хокейних палаців, зазначають у прес-службі федерації.

"Іншим вагомим досягненням старого-нового президента є організація і проведення в Україні чотирьох чемпіонатів світу. Ще три такі турніри відбудуться в Україні цього сезону. Україна тричі подавала заявку на право проведення чемпіонату світу у топ-дивізіоні", - йдеться у повідомленні.

На конгресі ФХУ присутні президент Федерації хокею Франції, член ради Міжнародної федерації хокею Люк Тардіф, та президент Федерації хокею Росії, член ради Міжнародної федерації хокею Владислав Третяк, який побажав Брезвіну продовжувати роботу зі створення в Україні сучасної хокейної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «Брезвін переобраний на посаду президента Федерації хокею України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути