вівторок, 28 лютого 2012 13:51

"Нинішній чемпіонат – найцікавіший за 20 років" - президент ФХУ

"Нинішній чемпіонат – найцікавіший за 20 років" - президент ФХУ

Багато закордонних хокеїстів та тренерів бажають працювати в чемпіонаті ПХЛ. А нинішня першість стала найцікавішою за всю історію турніру. Про це на прес-конференції, присв'яченій завершенню першого етапу чемпіонату сказав президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

"Нинішній чемпіонат – 20-й за ліком, - говорить Анатолій Іванович. – До того ж він співпав із святкуванням 20-річчя ФХУ. Можна впевнено стверджувати, що ця першість є найкращою за всю історію проведення змагань. До нас не тільки повернулися наші гравці і тренери. Починають приїжджати закордонні майстри, що дозволяє нашим молодим хлопцям набувати досвід. Це свідчить, що рівень українського чемпіонату зростає".

За словами Анатолія Брезвіна суттєво зросла зацікавленість хокеєм з боку дітей.

"Дуже багато дітей бажає займатися хокеєм. В зв'язку з чим ми все більше відчуваємо нестачу льодових стадіонів. Тих, що є в наявності, елементарно не вистачає. Я вже обговорював питання будівництва нових арен із Віце-прем'єр-міністром, міністром інфраструктури України Борисом Колесніковим. Сподіваємося, що поступово цю проблему вирішимо",- сказав президент ФХУ.

Нагадаємо, переможцем регулярної частини чемпіонату ПХЛ став київський "Сокіл", який набрав 108 очок. На 5 менше у донецького "Донбас-2".

 

Зараз ви читаєте новину «"Нинішній чемпіонат – найцікавіший за 20 років" - президент ФХУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути