четвер, 19 червня 2008 11:59

Бразилія не змогла обіграти Аргентину

Головні фаворити відбірного турніру Кубка світу-2010 з футболу в південноамериканській зоні збірні Бразилії і Аргентини зіграли унічию 0:0.

Гра проходила з перевагою аргентинської команди, яка створила значно більше небезпечних моментів біля воріт суперника. Проте у результаті жодній з команд забити не вдалося. Під час другого тайму 52 тисячі вболівальників, присутніх на стадіоні "Мінейро", почали скандувати образи на адресу головного тренера бразильської команди Дунги, закликаючи його піти у відставку.

Після цієї нічиєї збірна Аргентини набрала 11 очок і зміцнилася на другому місці в турнірній таблиці, а збірна Бразилії з 9 балами йде четвертою. Лідер відбіркової групи збірна Парагваю (13 очок) зазнала першої поразки в турнірі, поступившись у гостях команді Болівії з рахунком 2:4.

В інших матчах збірна Уругваю розгромила команду Перу з рахунком 6:0 (хет-трик на рахунку Дієго Форлана), а команди Еквадору і Колумбії так і не змогли забити жодного гола - нічия 0:0.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Бразилія не змогла обіграти Аргентину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути