Ексклюзиви
четвер, 25 березня 2010 15:47

Бразилія і Аргентина - найбільші проблеми для суперників" - Капелло

Бразилія і Аргентина - найбільші проблеми для суперників" - Капелло

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло, який готує свою команду до фінального турніру чемпіонату світу-2010 у ПАР, дав інтерв"ю іспанському журналу Don Balon.

Наставник зазначив, що тренерська робота в клубі і національній команді - зовсім різні речі. Працювати зі збірною складніше через те, що в розпорядженні тренера менше часу. Найважче - створити колектив, і потім прищепити футболістам психологію переможців, необхідну для того, щоб боротися за титули. Але на думку Капелло досягти цього вдалося.

Наставник покладає великі надії на майбутній Чемпіонат світу в ПАР, який стане дуже важливою подією як для команди, так і для нього самого.

"Я дуже амбітний, завжди хочу перемагати. А англійці вже багато років не вигравали чемпіонат світу", - сказав наставник англійської збірної.

При цьому Капелло не приховував, що дуже сумує за Мадридом. У нього там залишилося багато друзів, і він дуже уважно стежить за іспанським чемпіонатом. Втім як і за італійським, і за англійською Прем"єр-лігою. "Барселона" на думку Капелло зараз демонструє фантастичний футбол. Але "Реал" зробив хороші придбання, і він складе "Барсі" дуже серйозну конкуренцію. А в чемпіонаті ці команди будуть битися до останнього туру.

Відносно майбутнього Мундіалю, то італієць впевнений, що настав час перемагати комусь із грандів.

"Я з повагою ставлюся до всіх збірних, але найбільшу проблему для суперників будуть представляти команди Бразилії та Аргентини - вони дуже сильні. Нехай Аргентина не дуже вдало виступила у відбірному турнірі, але у неї відмінні гравці і серйозна мотивація. З іншого боку, у нас є перевага - через відсутність різниці в часі буде легше акліматизуватися. Одним незручністю менше ", - сказав Капелло.

Не списує з рахунків наставник і збірну Іспанії, у якої прекрасні футболісти, які в будь-якій ситуації знають, як діяти. Вважає, що ця команда - один із претендентів на перемогу. При цьому сподівається, що і Англія теж.

За матеріалами "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Бразилія і Аргентина - найбільші проблеми для суперників" - Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути