Ексклюзиви
середа, 14 березня 2012 11:50

"Брандао сказав мені: "Тренере, я заб'ю гол" - Дешам

"Брандао сказав мені: "Тренере, я заб'ю гол" - Дешам
Брандао Дешаму: "Яж вам казав!"

Головний тренер "Марселя" Дідьє Дешам підвів підсумки матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Інтером" (1:2, перша гра - 1:0).

"Сьогодні для нас були важкі моменти. Коли я робив заміну, Брандао сказав мені: "Тренер, я заб'ю гол". Це неймовірно! Думаю, ми провели великий матч. Хоча обидві команда могли розраховувати на успіх.

Нам не вистачало рішучості в атаці. Але, як і в першій грі, ми все ж змогли забити. Вийшло трохи навіть по-італійськи. Ми раді, що вийшли у чвертьфінал.

ВІДЕО: Брандао залишив "Інтер" без Ліги чемпіонів

Це неймовірно для наших уболівальників, які сюди приїхали. Ну а в самому Марселі буде маленьке божевілля, я впевнений. Втім, попереду нас чекає складний період в чемпіонаті країни.

Один італійський журналіст сказав мені, що я був непереможним на "Сан-Сіро". Не знаю, чи це так. Я часто сюди приїжджав в ролі гравця протягом п'яти років. І не вважаю, що сьогодні я програв, адже ми пройшли далі.

Нам протистояла сильна команда. Манданда виручив нас в першому таймі. "Інтер" забив за 15 хвилин до кінця. І міг провести ще один м'яч. Але ми вистояли і змогли забити. Ми горді собою. Потрібно вірити в перемогу до кінця. Поки суддя не свиснув - все можливо", - цитує Дешама офіційний сайт УЄФА.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Cтанкович жував футболку, Дешам обнімав футболістів: "Марсель" пройшов "Інтер"

Тим часом форвард "Марселя" Брандао також поділився своїми враженнями від матчу з "Інтером".

"З моменту мого повернення в клуб бували важкі моменти, але цей матч все це перекреслив. Ми виграли всі разом. Я дякую уболівальникам за підтримку.

Мій гол? Там був важкий епізод. Я бив практично не дивлячись. Шансів було мало, але м'яч таки потрапив у ворота", - цитує Брандао офіційний сайт клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Брандао сказав мені: "Тренере, я заб'ю гол" - Дешам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути