вівторок, 16 листопада 2021 16:09

"Боснійців треба брати за роги й добивати" - Маркевич

"Боснійців треба брати за роги й добивати" - Маркевич
Мирон Маркевич зараз без роботи. Фото: УАФ

Колишній тренер "Дніпра" й "Металіста" Мирон Маркевич вважає, що збірна України переможе Боснію в останньому турі кваліфікації Кубка світу.

Українцям потрібно показати характер на полі та реалізувати свої моменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи зможе Україна зайняти друге місце в групі

"Наша збірна добре провела матч проти Болгарії. Тому потрібно постаратися зіграти так само і з боснійцями. Думаю, функціонально футболісти збірної України готові до матчу року.

Треба атакувати. Боснійці зараз пригнічені, і цим необхідно скористатися. Це остання гра року, від якої залежить доля путівки на Кубок світу. У збірної України є кому атакувати й кому забивати. Чому я й кажу, що з перших хвилин треба брати бика за роги. Вірю і сподіваюся, що кількість гольових моментів, створених у поєдинку з болгарами, у матчі з боснійцями переросте у якісну реалізацію.

"Синьо-жовті" виграють у два м'ячі - 0:2, 1:3, немає різниці. У нас є певні проблеми в обороні, але для того й було п'ять днів у тренерського штабу, щоб виправити всі нерівності у грі збірної України. Треба виходити й зіграти так, як це було в попередній грі. Суперника потрібно добивати", - сказав Маркевич в інтерв'ю Вookmaker-ratings.com.ua.

Матч Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться у вівторок, 16 листопада. Початок о 21:45. Звіт про гру й онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

В іншому матчі групи Фінляндія прийматиме Францію.

Команда Дідьє Дешама достроково виграла в групі. Фінляндія посідає друге місце з 11 очками. В України на два пункти менше. Боснія вже втратила шанси вийти з групи.

Зараз ви читаєте новину «"Боснійців треба брати за роги й добивати" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути