пʼятниця, 24 жовтня 2008 17:22

Бос англійської Прем"єр-ліги все ще надіється на 39-й тур

В п"ятницю виконавчий директор англійської Прем"єр-ліги Річард Скудамор заявив, що його плани щодо 39-го туру, який проходитиме за кордоном, все ще можуть здійснитися.

Так званий план "39-го туру", який викликав критику з боку президента ФІФА Зеппа Блаттера, був опублікований минулого року. Скудамор хоче, щоб додатковий тур Прем"єр-ліги грався по всьому світу, у великих містах типу Пекіна і Бангкока.

"Спорт також схильний до глобалізації і це всього лише один з природних кроків", заявив Скудамор на глобальному спортивному саміті в Лондоні в цю п"ятницю.

"Ми знали, що реакція буде неоднозначною і ми знали, що буде складне. Зрозуміло, я не кривитиму душею і визнаю, що реакція громадськості змусила нас переглянути деякі моменти. Можливо, тому відкладаються і терміни впровадження проекту. Але я сподіваюся, що при моєму житті ми гратимемо важливі матчі за кордоном.

"Виконавчий директор "Челсі" Пітер Кеньон вважає, що клуби Прем"єр-ліги зобов"язані рекламувати її на міжнародному рівні, хоча він і визнає, що концепція 39-го туру потребує серйозного доопрацювання.

"Ідею 39-го туру просто витягнули з коробки, без яких-небудь підстав щодо того, як це все працюватиме", заявив він. "Реакція досить однозначна - людям це не потрібно. Але на прикладі американського футболу ми бачимо, що інші види спорту знаходять способи рекламувати себе за кордоном."

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Бос англійської Прем"єр-ліги все ще надіється на 39-й тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути