Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2009 14:00

Уболівальники збірної Англії відмовляються йти на матч з Україною

Уболівальники збірної Англії відмовляються йти на матч з Україною
Британські футбольні вболівальники, які не соромилися виявляти свої емоції під час матчу, показали, що вони можуть діяти і по-іншому. На знак неповаги до нинішньої збірної Великої Британії під керівництвом італійця Фабіо Капелло вони відмовилися купувати квитки на матч проти збірної Словаччини.

У результаті більше десяти тисяч квитків так і лежать нерозпроданими. Не допомогло навіть зниження вартості заповітних шматочків картону на третину - мешканці Туманного Альбіону, які славляться своєю скупістю проігнорували і цей факт. Не обійшли своєю "увагою" вболівальники і відбірковий матч ЧС-2010 з командою України: на цю гру також залишилося "зайвих" десять тисяч квитків, що для зустрічей такого рівня безпрецедентно.

Більше десяти тисяч квитків так і лежать нерозпроданими.

Капелло вже неодноразово виказував незадоволеність негативною дією англійських фанатів на його збірну. На цьому тижні він навіть визнав, що його футболісти трохи бояться гри на новій арені Уемблі, де вони перемагали лише шість разів у десяти матчах.

Правда, Фанат

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники збірної Англії відмовляються йти на матч з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути