Ексклюзиви
неділя, 17 червня 2012 22:56

Уболівальники з Данії перед матчем ламали стільці у центрі Львова
9

Фото: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК

Прихильники збірної Данії знову для перед матчевого гуляння обрали площу Ринок у Львові. В одному з відкритих кафе із західної сторони Ратуші сидить близько 200 данців. Вони голосно співають. Всі столи заставлені пивом. Крім того, данці п'ють горілку - при чому з горла, без стаканів.

"Ваша горілка - це найсмачніше, що я пив, - сказав Стен Норфолк. – Ми вже відмовилися від пива. Від нього в туалет дуже хочеться. А від горілки – ні. Та й ефект від неї кращий. Меше потрібно для сп'яніння".

Багато фанів під час співу вискакують на стільці. Через це вони вже зламали кілька з них. Крім того, поламали ще й паркан, який оточує кафе. Офіціантки, уже навіть не намагаються заспокоювати фанів. Просто чимшвидше забирають бокали зі столів, поки вони не побилися.

Час від часу поруч проходять групи німецьких фанів, влаштовуючи з данцями фанатські переклички. До площі Ринок приїхало кілька бійців "Беркуту" та міліціонерів. Проте жодних сутичок наразі не має.

Також в одному з двориків біля центру данці розгорнули на всю стіну плакат. На ньому намальована зла свиня. Підпис: "Данський бекон".

"Ми перетворимо німців на бекон, - розповів один із фанів. – Данці сильніші. І наша збірна має пройти далі. Для цього ми сюди приїхали. І підтримуватимо наших до кінця".

 

Зараз ви читаєте новину «Уболівальники з Данії перед матчем ламали стільці у центрі Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути