неділя, 17 червня 2012 15:15

Поляки зігнали злість на поліції після вильоту збірної з Євро
8

Фото: Фото: gazetawroclawska.pl

Вчора у Вроцлаві відбулися сутички між вболівальниками та правоохоронцями після матчу з чехами, де поляки програли і випали з подальшого змагання Євро-2012.

Перед фан-зоною на пл. Вроцлавський ринок, в поліцію хулігани жбурляли скляні пляшки. Поліція застосувала сльозогінний газ і заарештувала агресивних вболівальників, пише "Польське радіо".

У фан-зоні понад 40 000 чоловік дивилися трансляцію матчу Польща-Чехія. На сусідній площі Св.Марії Магдалини був створений додатковий простір для глядачів.

Засмучені поразкою польські уболівальники закидали склянними пляшками поліцейських. Поліція сформувала лінію, намагаючись зловити найбільш агресивних нападників, і застосувала сльозогінний газ.

"З невідомих ще нам причин почали між собою битись вболівальники, ймовірно, поляки. Коли поліція втрутилася, офіцерів закидали пляшками", – заявив представник поліції Нижньої Сілезії Павел Петриковські.

Він додав, що є затримані, але не знає точно скільки.

"Там дійшло і до заворушень", – повідомляє Вроцлавська газета.

На поліціантів полетіли кухлі та пляшки. У напрямку шанувальників було застосовано газ. За даними видання Gazeta Wyborcza, поліція затримала трьох уболівальників. Поки що невідомо, чи є жертви.


Зараз ви читаєте новину «Поляки зігнали злість на поліції після вильоту збірної з Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути