Ексклюзиви
субота, 16 червня 2012 23:46

Понад 80% вболівальників хоче повернутися до Польщі

Понад 80% вболівальників хоче повернутися до Польщі
Фото: Tuoi Tre

На самому початку чемпіонату Євро 2012 Польською лабораторією соціологічних досліджень було проведено соцопитування у містах-господарях Євро: Варшаві, Познані, Вроцлаві та Гданську.

 

Близько 60% опитаних були в Польщі вперше саме під час Євро. 81% уболівальників з-за кордону стверджує, що знову приїде до Польщі, а 92% буде радити своїм знайомим відвідати цю країну. Лише 2% оцінили її негативно, а 7% утримались від коментарів.

 

Серед іноземних уболівальників, 85% стверджують, що почуваються безпечно в Польщі. 15% незадоволених представили причини своїх розчарувань. Відповіді в основному стосувались надмірного вживання алкоголю та емоцій, котрі вирували в місцях скупчення вболівальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Варшаві поляки побили російських фанів, одному пробили голову

 

З дослідження виникає, що більшість іноземців переміщається по містах за допомогою міського транспорту. 77% опитуваних позитивно оцінили міський транспорт, а 76% залізничний.

 

49% користувались допомогою волонтерів. 88% задоволені компетенцією волонтерів, їх знанням англійської, відповідями на запитання, бажанням працювати та комунікабельністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польські міста-господарі Євро-2012 залізли у борги

 

68% опитуваних побували у фан-зоні. Їм сподобались безпека, рівень організації, атмосфера, харчування,місце розташування, а особливо чистота, гуляння та концерти.

Зараз ви читаєте новину «Понад 80% вболівальників хоче повернутися до Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути