субота, 27 червня 2009 18:38

Боксер допоміг затримати грабіжників

Боксер допоміг затримати грабіжників

Колишній чемпіон світу в легкій вазі Нейт Кемпбелл, який почав підготовку до поєдинку проти Тімоті Бредлі, запобіг озброєному пограбуванню в Тампі.

Кемпбелл разом зі своїм помічником Террі Трекасом виходили з супермаркету, коли вони побачили двох чоловіків, які забирали сумочку у жінки, яка перенавантажувала куплені продукти в свій автомобіль на паркінгу супермаркету.

Кемпбелл і Трекас погналися за злочинцями, але грабіжникам вдалося забігти в житловий будинок і забарикадуватися усередині квартири. Через декілька хвилин прибула поліція, і обидва грабіжники були заарештовані.

Це могла бути моя мати, моя дружина, або моя сестра на її місці

Сумочка жертви пограбування була знайдена усередині автомобіля злочинців. Офіційний представник поліції заявив, що затримані грабіжники та їх автомобіль причетні щонайменше ще до шести подібних пограбувань, здійснених в тому ж районі за останній час.

"Подивіться, адже це могла бути моя мати, моя дружина, або моя сестра на її місці. Якщо хтось вибрав слизький шлях в своєму житті - це одне. Але коли вони роблять це з жінкою, яка просто прийшла в магазин купити продукти, - це зовсім інше.

Я просто не міг дозволити їм робити це. Якщо щось подібне відбудеться з моєю матер"ю або з кимось ще, я сподіваюся, що хтось інший вчинить так само", - сказав Кемпбелл.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «Боксер допоміг затримати грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути