субота, 21 лютого 2015 14:42

Бокс. За кілька годин почнеться бій між Україною та Росією

Бокс. За кілька годин почнеться бій між Україною та Росією
facebook.com

Сьогодні о 19.00 "Українські отамани" зустрінуться з "Командою Росії". Матчева зустріч в рамках п'ятого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) відбудеться у російському Волгограді. Трансляція розпочнеться о 19.00 год. на каналі "2+2".

Виокремлюємо п'ять головних думок про майбутній матч.

Матч-реванш

Рік тому у чвертьфіналі попереднього сезону WSB "Отамани" розгромно поступились Росії – 2:8. Дві перемоги здобули легіонери. Українські боксери мають краще налаштуватись на принципові поєдинки.

Надія на киргиза та Хижняка

Розраховуємо щонайменше на перемоги киргиза Азата Усеналієва (до 52 кг) і українця Олександра Хижняка (до 81 кг). Може приємно здивувати чемпіон Європи 2013 року Павло Іщенко. Цьогоріч він ще не виступав у WSB. Надіємося, що підійде до бою у хорошій формі.

Політична складова

Волею жеребу українська і російська команди потрапили в одну групу. Попередньо росіяни планували провести матч у майже прифронтовому Ростові-на-Дону. Але на недавніх переговорах домовились зустрітись у Волгограді. Матч же відповідь відбудеться 17 квітня в Києві.

Домашнє суддівство

Українці мають бути готові до типово "домашнього" суддівства у Волгограді. Так було торік у чвертьфінальній зустрічі в Москві. Так є і в матчах "Команди Росії" у нинішньому сезоні. Рівні раунди віддаються російським боксерам з рахунком 10:9, а ті, в яких вони мають навіть незначну перевагу, - з рахунком 10:8.

Хижняк

У п'ятому сезоні WSB беруть участь 16 команд – по 8 у двох групах. За індивідуальним рейтингом WSB після поєдинків групового етапу будуть визначені 17 володарів олімпійських ліцензій у десяти вагових категоріях. 19-річний Олександр Хижняк є одним із кількох українців, хто зберігає хороші шанси здобути ліцензію. У нього наразі два виграшні поєдинки. Боксерові із Полтави дуже потрібна перемога над росіянином.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. За кілька годин почнеться бій між Україною та Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути