неділя, 06 листопада 2011 12:27

Бокс. Українці Сіллах і Глазков "знищили" суперників в андеркарті бою Лебедєва
13

Фрагменти бою Сіллах-Ісмаїлов
Фото: Фото: allboxing.ru
Фрагменти бою Сіллах-Ісмаїлов
Фрагменти бою Сіллах-Ісмаїлов
Фрагменти бою Сіллах-Ісмаїлов

На московській арені Мегаспорт відбувся вечір професійного боксу, головною подією якого став бій між росіянином Денисом Лебедєвим і американцем Джеймсом Тоні за титул тимчасового чемпіона WBA в першій важкій вазі. Денис грамотно побудував бій, контролюючи дистанцію і завдаючи значно більше точних ударів, ніж його суперник, при цьому не заграючи в атаці. Раунд за раундом він нарощував свою перевагу і закономірно переміг з "сухим" рахунком 120-108 на картках усіх трьох суддів.

В андеркарті пройшов поєдинок між українським суперважковаговиком В'ячеславом Глазковим і відомим російським бійцем другого ешелону Данилом Перетятьком. З самого початку бою Перетятько пішов вперед, намагаючись нав'язати своєму супернику обмін ударами, однак Глазков вміло використовував дистанцію для контратак і наприкінці першого раунду відправив свого суперника у важкий нокдаун ударом справа. Перетятько був помітно вражений, але як тільки рефері дав команду відновити бій, пролунав гонг. Далі Глазков тільки нарощував свою перевагу і після п'ятого раунду Перетятько відмовився від продовження бою.

Також відбувся бій між не має поразок українським боксером напівважкої ваги Ісмаїлом Сіллахом і 37-річним Алі Ісмаїловим з Азербайджану. 26-річний Сіллах мав перевагу з самого початку бою, продемонструвавши чудові боксерські навички, швидкість і різноманітність атакуючих і захисних дій. Однак і Ісмаїлов, поступаючись своєму суперникові практично у всіх компонентах бою, показав характер і практично весь час йшов вперед, намагаючись підібратися до свого суперника ближче. У четвертому раунді Сіллах завдав серію ударів, після якої Ісмаїлов опустився на коліно і далі, вставши до закінчення відліку рефері, відмовився від продовження бою, показуючи, що його очей пошкоджений.

Зазначимо, що Ісмаель Сіллах займає 10-те місце в світовому рейтингу боксерів напівважкої ваги.

За матеріалами allboxing.ru, boxrec.com

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Українці Сіллах і Глазков "знищили" суперників в андеркарті бою Лебедєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути