вівторок, 08 вересня 2009 10:31

Бокс. Троє українців завершують виступи на чемпіонаті світу

Бокс. Троє українців завершують виступи на чемпіонаті світу

Троє українських боксерів припинили свої виступи на чемпіонаті світу, який 1 вересня стартував у Мілані. Лише Роман Капітоненко зумів пробитися в чвертьфінал.

Як повідомляє boxnews.com.ua, у вазі 69 кг Тарас Шелестюк у видовищному поєдинку поступився дворазовому чемпіону світу казахові Серіку Сапієву з рахунком 11:16. Перший раунд за рахунок грамотної роботи на контратаках Шелестюк зміг виграти 5:2, але в подальших двох, дуже активно діючи в атаці, Сапієв змінив рахунок на свою користь 9:4 і 5:4. В ході бою супротивникам було зараховано по нокдауну.

У вазі до 81 кг зустріч Олександра Гвоздика і Рене Краузе (Німеччина) вийшла досить дивною в плані суддівства. У першому раунді кращим виявився Гвоздік 2:1. Під час наступних трьох хвилин судді не натиснули на кнопки жодного разу, а в третьому раунді зарахували німецькому боксерові одне попадання і загальним голосуванням присудили йому перемогу.

У вазі 60 кг образливою поразкою для Дмитра Буленкова завершився поєдинок проти Сердара Хударбердиєва (Туркменістан). Вже на початку бою у Буленкова відкрилося розсічення на переніссі, отримане в попередній зустрічі. В цілому рівний і довоолі нервовий перший раунд завершився з рахунком 1:1. На початку другого раунду кровотеча Буленкова посилилася, і за, порадою доктора в ринзі, рефері припинив бій.

Суперважковаговик Роман Капітоненко здобув важку перемогу над румуном Разваном Коджану з рахунком 13:9. У першому раунді українець трохи поступився своєму супротивникові 3:4, але в кожному з наступних був на декілька балів точнішим 6:3 і 4:2.

Пропонуємо також розклад наступних поєдинків українських боксерів:

8 вересня (57 кг) Василь Ломаченко - Крейг Еванс (Уельс)

8 вересня (64 кг) Олександр Ключко - Дрісс Моуссаїд (Марокко)

8 вересня (75 кг) Сергій Дерев"янченко - Адем Кіліччі (Туреччина)

8 вересня (91 кг) Олександр Усик - Стефан Сіммонс (Шотландія)

9 вересня (+91 кг) Роман Капітоненко - Ерісланді Савон Котілла (Куба)

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Троє українців завершують виступи на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути