пʼятниця, 04 вересня 2009 12:59

Три українські боксери проходять в наступний раунд на чемпіонаті світу

Три українські боксери проходять в наступний раунд на чемпіонаті світу

Свій перший бій на цьогорічному чемпіонаті світу провів Сергій Деревянченко (вагова категорія 75 кг.). Дебют для нашого боксера виявився просто відмінним.

Першу половину стартового раунду Сергій провів немов би у "розвідці" і під кінець провів три чудові комбінації, що дозволило йому вийти вперед (3:0).

У третьому раунді перевага українця зросла до максимуму і на початку раунду Сергій відправив свого суперника у черговий нокдаун, що призвело до дострокового закінчення двобою.

Свій дебютний бій на чемпіонаті світу провів Дмитро Булєнков (вагова категорія до 60 кг.). Суперником Дмитра у першому колу змагань був ганець Іссах Самір.

Перший раунд закінчився за повного домінування Дмитра (9:3). А в останньому раунді, все що вимагалося від Дмитра це, довести бій до логічного завершення, що і було зроблено.

Отже, Дмитро проходить до другого раунду змагань, і його суперником стає Сафаріанс Вазген з Білорусії.

У чудовій контратакуючій манері, яка притаманна Тарасу Шелестюку, наш боксер здобув свою першу перемогу на чемпіонаті світу. Суперником Тараса Шелестюка по першому раунду змагань став Леон Шарлой зі Швеції.  Кінцевий рахунок двобою: 10:3

Сьогодні у денній та вечірній сесії змагань ми матимемо змогу подивитися одразу на трьох наших боксерів.

У денній серії, що розпочнеться о 16-30 (за київським часом) вагової категорії до 60 кг. Дмитро Буленков вийде на ринг проти білоруса Сафаріантіса Вазгена. Бій відбудеться на рингу "А". Дмитро Буленков боксуватиме у другій парі.

Також у денній серії боксуватиме ще один представник України – Ключко Олександр (вагова категорія до 64 кг.). Суперником Олександра буде представник Йорданії Алматболі Фарай. Олександр боксуватиме у 10-ій парі на ринзі "А".

А вже у вечірній сесії, яка розпочнеться о 21-30 (за київським часом) на ринг "В" вийде Олександр Гвоздик (вагова категорія до 81 кг.). Свій перший бій Олександр проведе проти Крісунінса Ніколаса з Латвії. Пара Олександр Гвоздик – Крісунінс Ніколас вийде на ринг під номером 2.

Федерація боксу України

Зараз ви читаєте новину «Три українські боксери проходять в наступний раунд на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути