понеділок, 07 вересня 2009 15:59

Білоруський боксер виграв поєдинок зі зламаним носом

Білоруський боксер виграв поєдинок зі зламаним носом

Білоруський боксер Магомед Нурудінов виграв бій на чемпіонаті світу серед любителів, боксуючи з переломом носа. Нурудінов, який виступає в категорії до 69 кілограмів, в першому колі зустрічався з фінном Миколою Кодіним. У першому ж раунді поєдинку Кодін ударом голови зламав Нурудінову ніс, повідомляє агентство БЕЛТА.

Нурудінов довів бій до кінця і здобув перемогу з рахунком 15:7. Проте його травма виявилася серйозною: як розповів президент Білоруської федерації любительського боксу Олександр Грігоров, через перелом носа боксерові довелося знятися з чемпіонату світу.

У другому колі (1/16 фіналу) Нурудінов повинен був зустрітися з грузином Кахабером Жванія, який вийшов в 1/8 фіналу без боротьби. Грігоров назвав втрату Нурудінова дуже прикрою, відзначивши, що він був "однією з головних медальних надій" збірної Білорусії на чемпіонаті світу в Італії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Білоруський боксер виграв поєдинок зі зламаним носом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути