понеділок, 08 липня 2013 08:53

Бойко розсудить "Шахтар" і "Чорноморець" у матчі за Суперкубок України

Бойко розсудить "Шахтар" і "Чорноморець" у матчі за Суперкубок України
Цього року Сергій Бойко працював на матчах молодіжного Євро ФОТО: shakhtar.com

Стала відома суддівська бригада, яка обслужить 10 липня матч за Суперкубок між "Шахтарем" і "Чорноморцем".

Арбітр у полі - Сергій Бойко (Київська область). Його асистентами призначені харків'янин Сергій Беккер та представник Херсона Володимир Володін. В якості додаткових асистентів виступлять львів'янин Юрій Можаровський та Євген Арановський з Києва. Четвертий суддя - Олег Плужник (Харків). Спостерігач арбітражу - Василь Мельничук (Сімферополь).

У минулому сезоні Бойко провів 18 матчів у прем'єр-лізі і молодіжному чемпіонаті України в якості арбітра в полі, показав 65 жовтих, 11 червоних карток і призначив 6 пенальті. Під наглядом Бойка "Чорноморець" у чемпіонаті-2012/2013 виграв у "Таврії" (1:0) і розійшовся миром з "Говерлою" (1:1), а "Шахтар" здобув три перемоги - над "Кривбасом" (1: 0), "Дніпром" (2:1) і "Ворсклою" (1:0).

У червні 2013 року Бойко був єдиним представником України на молодіжному чемпіонаті Європи (U-21). Він провів три матчі: Англія - Норвегія (1:3), Ізраїль - Англія (1:0) і півфінал Іспанія - Норвегія (3:0). Показав 6 жовтих карток, призначив 1 пенальті.

Нагадаємо, матч за Суперкубок України між чемпіоном України "Шахтарем" і фіналістом Кубка України "Чорноморцем" відбудеться у середу, 10 липня, в Одесі. Початок матчу о 21:00.

Зараз ви читаєте новину «Бойко розсудить "Шахтар" і "Чорноморець" у матчі за Суперкубок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути