четвер, 18 лютого 2010 13:45

Бобслеїст потрапив до лікарні після аварії на олімпійській трасі

Бобслеїст потрапив до лікарні після аварії на олімпійській трасі

Австралійський бобслеїст Данкан Харві потрапив до лікарні після аварії на трасі в канадському Вістлері, де проходять змагання Олімпіади-2010. За попередньою інформацією, Харві, який увечері 17 лютого брав участь у тренуванні екіпажів-двійок, уникнув серйозних травм і не втрачав свідомості, повідомляє Associated Press.

29-річний австралієць був доставлений в лікарню, розташовану в олімпійському селищі. Про результати проведеного там медичного обстеження поки нічого не відомо. Харві і пілот екіпажа Кріс Спрінг брали участь в останній тренувальній сесії 17 лютого. Спрінг отримав розсічення губи.

Олімпійський турнір бобів-двійок пройде 20 і 21 лютого. Чи зможе в нім взяти участь Харві, невідомо. Австралієць почав займатися бобслеєм три роки тому, до цього був легкоатлетом і спеціалізувався в бар"єрному спринті.

12 лютого на олімпійській санно-бобслейній трасі загинули грузинські саничник Нодар Кумаріташвілі. Під час тренувального заїзду він вилетів з траси на швидкості близько 145 кілометрів на годину і вдарився об сталеву опору. Кумаріташвілі помер у лікарні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бобслеїст потрапив до лікарні після аварії на олімпійській трасі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути