середа, 26 вересня 2012 09:11

Блохін зробив Михайличенка своїм головним помічником

Блохін зробив Михайличенка своїм головним помічником
Олег Блохін визначився з тренерським штабом ФОТО: sport.obozrevatel.com

Олег Блохін, якого вчора, 25 вересня, призначили головним тренером київського "Динамо", визначився з тренерським штабом. Як стало відомо "Чемпионат.com", допомагати Блохіну будуть Сергій Ребров і Андрій Баль, а головним його помічником буде Олексій Михайличенко.

Презентація Олега Блохіна в якості головного тренера київського "Динамо" відбудеться 26 вересня в конференц-залі бази "Динамо" в Конча-Заспі і розпочнеться о 13:00. Нагадаємо, тренер і клуб уклали контракт строком на чотири роки.

Блохін також буде готувати збірну України до двох найближчих матчів відбіркового циклу чемпіонату світу - 2014 - проти Молдови (12 жовтня) і Чорногорії (16 жовтня), а потім повністю зосередиться на роботі в клубі. Федерація футболу України з розумінням поставилася до рішення Блохіна, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Пост наставника "Динамо" став вакантним після звільнення Юрія Сьоміна, який був відправлений у відставку 24 вересня. З п'яти останніх ігор під керівництвом Сьоміна динамівці програли чотири, причому у двох останніх зустрічах поступилися із загальним рахунком 2:8, нагадує "Лента".

Зараз ви читаєте новину «Блохін зробив Михайличенка своїм головним помічником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути