Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2007 15:05

Блохін: я підказав Вороніну і він нарешті забив

Блохін: я підказав Вороніну і він нарешті забив
 Головний тренер збірної України по футболу Олег Блохин прокоментував завершальний матч кваліфікації Євро 2008 проти Франції, інформує www.sport.com.ua.

- Як завжди, не обійшлося без помилок, в другому таймі у нас була перевага. Могли програти, але могли і виграти, заявив Блохін.

Ми забралися дуже високо після чемпіонату світу, тому нам було дуже важко падати. Але дорогу осилить той, що йде, той, у кого є характер, хто може проаналізувати помилки. Я розумію, що критика потрібна, але не можна ж принижувати команду, кажучи, що були обіграні середненькі збірні Греції і Туреччини.

- Ви залишитеся біля керма збірної?

- Не знаю, це питання з керівництвом ще не обговорювало.

- Що ви сказали своїм підопічним в перерві, які зміни внесли?

- А навіщо було щось міняти. Команда грала непогано. Були, звичайно, помилки, але ж нам протистояла збірна Франції! В цілому, за винятком перших хвилин матчу, ми здорово тримали м"яч. Вперше гостріше грали вперед. У нас в цьому циклі дивно виходить: наносимо по 25 ударів по воротам суперника, але все одно програємо. Зараз чорна смуга не тільки у збірній, але і клубів. Її потрібно пережити і не кидатися в крайності. У минулому відбірковому циклі нас критикували за те, що ми не граємо у футбол. Зате та тактика давала результат. Зараз же справи йдуть по-іншому: є гра, але немає результату. Вирішальним поєдинком для нас в цьому циклі став матч проти Грузії. Найголовніше, що не дивлячись на відсутність результату, хлопці довели, що у  нас є колектив.

- Ви ради, що прорвало Вороніна?
- Я підказав йому пару моментів на тренуванні, може, це допомогло.
Зараз ви читаєте новину «Блохін: я підказав Вороніну і він нарешті забив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути