вівторок, 22 квітня 2008 13:28

Блохін у разі звільнення отримає солідну компенсацію

Блохін у разі звільнення отримає солідну компенсацію
Чутки про те, що колишній головний тренер збірної України, а нині наставник ФК "Москва" Олег Блохін, може залишити російський клуб останнім часом ходять постійно. З"ясувалося, що після розриву контракту з Блохинім, "городянам" доведеться виплатити тренерові величезну неустойку.

У разі дострокового звільнення українець отримає компенсацію в 335 тисяч євро.

- Ця сума була передбачена заздалегідь. Ще на стадії попередніх переговорів з "городянами" Блохін виставив обов"язкову умову - солідну компенсацію у разі дострокового розірвання контракту. Спочатку розмова взагалі йшла про суму в 670 тисяч євро, але у результаті Блохін погодився на її подвійне зменшення. Розірвання контракту значно ударить по фінансових апетитах тренера, оскільки його щомісячний оклад наближався до третини мільйона євро, а за три роки він міг би заробити близько 10 млн. Проте нове керівництво ФК "Москва" вважає суму відступних надмірною. Можливо, саме тому відомий своєю бережливістю виконавчий директор клубу Андрій Галайда категорично відмовляється розлучатися з Блохинім, - розповіло джерело, близьке до керівництва ФК "Москва".

"Спорт сегодня" 
Зараз ви читаєте новину «Блохін у разі звільнення отримає солідну компенсацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути