субота, 13 вересня 2008 15:35

Блохін провів для Лаудрупа майстер-клас

ФК "Москва" 2:1 "Спартак" М

Голи: Бракамонте, 53 (з пенальті), Іванов, 63 - Рижков, 15

ФК Москва: Амельченко, Годунок, Окоронкво, Шешуков (Чеснауськис, 46), Дакоста, Набабкин, П.Бистров, Ребко, Самедов (Круніч, 82), Стрільців (Іванов, 62), Бракамонте

Спартак: Плетікоса, Шишкін, Філіпенко, Штранцль, Фаті, В.Бистров, Моцарт, Рижков (Майдану, 72), Ковач, Саєнко, Дзюба (Прудников, 61)

Попередження: Набабкін, Дакоста - Філіпенко, Ковач, Моцарт

На 4-ій хвилині Моцарт не забив пенальті

Підопічним українського тренера вдалося переламати хід поєдинку і отримати перемогу в принциповому поєдинку.

Враховуючи кадрові проблеми "Спартака", склад червоно-білих виглядав експериментальним. Особливо несподівано виглядала поява юного півзахисника Рижкова, що провів до цього всього 2 хвилини в Прем"єр-лізі. Блохін же провів перестановки в обороні. У складі городян дебютував Дакоста, а Окоронкво вийшов в основі після піврічної перерви. Місце в раміворіт зайняв резервний воротар Амельченко.

Вже на четвертій хвилині матчу Саєнко заробив пенальті, яке не реалізував Моцарт, пробивши повз ворта. Не дивлячись на це, спартаківці виглядали господарями поля, і після невдалої контратаки за участю Дзюби і небезпечного удару Бистрова відкрили рахунок. Рижков скористався невпевненими діями воротаря і захисту, і забив свій перший гол за "Спартак".

Наступний момент створив Дзюба, прорвавшись крізь захисні порядки "Москви", і надавши право удару Моцарту - Амельченко потягнув. Перша небезпека біля воріт гостей виникла після удару Ребко, але м"яч пройшов повз ворота. "Спартак" віддав ініціативу, але конструктивної гри у "Москви" не виходило. "Спартак" міг подвоїти перевагу на початку другого тайму, але Ковач не потрапив у ворота після верхової подачі. І тут же "Москва" зрівняла рахунок. Бракамонте реалізував пенальті, яке заробив Стрілецький.

Господарі перехопили ініціативу, і на 64й хвилині зуміли вийти вперед. Іванов, що вийшов на заміну, першим же торканням пробив точно в кут, Плетікоса не виручив. Саєнко міг виправити ситуацію, але не використав вигідний момент, пробивши двічі підряд точно у воротаря. На останніх хвилинах навіть поява хорватського воротаря в штрафній "Москви" не принесла успіху "Спартакові". Пермогу святкувала команда Блохіна.

А новоспеченому тренеру "Спартака" Лаудрупу буде над чим подумати. Гру він дивився з трибуни. Діями команди керував в. о. головного тренера Ігор Ледяхов.

football.ua



Зараз ви читаєте новину «Блохін провів для Лаудрупа майстер-клас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути