вівторок, 13 листопада 2007 11:15

Блохін дає шанс в збірній захиснику "Арсенала" Романчуку

На відбіркові матчі Євро-2008 17 листопада в Каунасі зі збірної Литви і 21 листопада в Києві з командою Франції головний тренер української національної дружини Олег Блохін викликав лівого захисника київського "Арсенала" Олександра Романчука, повідомляє www.champion.com.ua.

У первинному списку Блохіна, який став відомий декілька днів тому, Романчук не значився.

Романчук є одним з ключових гравців столичних "канонірів". Зокрема, в матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу рейди Олександра в карний майданчик донецького "Металурга" частенько приводили до загострення, а один з таких проривів привів до першого гола у ворота донетчан, забитого Жоземаром.

Олександр Романчук народився 21 жовтня 1984 року. Грав за чернігівську "Десну", дніпропетровське "Дніпро" і другий склад київського "Динамо". Виділявся завдяки своїм активним діям на полі.

Срібний призер чемпіонату Європи серед молодіжних команд 2006 року, який проходив в Португалії. За це був удостоєний звання майстра спорту міжнародного класу.

Зараз ви читаєте новину «Блохін дає шанс в збірній захиснику "Арсенала" Романчуку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути