Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 14:12

Блейк у фіналі Кубка Девіса проти росіян хоче справжньої інтриги

Друга ракетка збірної США Джеймс Блейк хоче, щоб результат фінального протистояння Кубка Девіса між командами США і Росії став відомий після п"яти матчів, повідомляє www.eurosport.ru.

- Я б хотів отримати шанс зіграти п"ятий матч фіналу і принести перемогу збірної США, - сказав Блейк. - Мені подобається грати під психологічним тиском, коли від мене багато що залежить.

- Проте по-справжньому ключових матчів я зіграв не так багато, - зізнався американець. - Раніше таким "замикаючим" в п"ятих матчах був Енді Роддіїк, і це у нього відмінно виходило.

Поки склади збірних Росії і США не внесені до офіційної заявки на фінальний матч. Проте за прогнозами, за американську команду зіграють Роддік, Блейк і брати Брайани (у парному розряді). За повідомленнями російських ЗМІ, Шаміль Тарпіщев під прапори російської збірної призве Миколу Давиденко, Михайла Южного, Ігоря Андрєєва і Дмитра Турсунова.

Збірна Росії є діючим володарем Кубка Девіса, а американці, які приймають перший фінал турніру з 1992 року, останній титул завоювали в 1995 році якраз в Москві.
Зараз ви читаєте новину «Блейк у фіналі Кубка Девіса проти росіян хоче справжньої інтриги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути