Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 09:47

Блаттер розкритикував керівництво Прем"єр-ліги

Блаттер розкритикував керівництво Прем"єр-ліги
Вчора президент ФІФА Йозеф Блаттер зустрівся з британськими журналістами, щоб офіційно пояснити свою позицію з приводу проведення виставкових матчів англійської прем"єр-ліги на території інших держав.

"Якщо чесно, я навіть не знаю як реагувати на це. Повинен я бути шокований, а може я можу розцінити це як жарт? Хоч ми і обговорюватимемо цю пропозицію на виконавчому комітеті в березні і на конгресі ФІФА в травні, але я не думаю, що хтось погодиться втілити цю ідею. Найближчим часом ми розішлемо рекомендації в футбольні структури не підтримувати англійців в їх ідеях", - заявив Блаттер.

"Якщо хтось і думає, що він - кращий, насамперед повинен показувати свою соціальну відповідальність перед іншими, - продовжив швейцарець. - Матчі будуть проводитися за межами Англії, а яку вигоду тоді отримають вболівальники граючих команд? До того ж багато тренерів скаржаться, що в сезоні дуже багато міжнародних зустрічей, і їх підопічні втомлюються від постійних перельотів. А зараз чиновники пропонують зробити ще більше ігор за кордоном. Цікаво, вони думали про здоров"я футболістів?"

"Поки що я не контактував ні з представниками прем"єр-ліги, ні з представниками Асоціації футболу Англії. Проте я бачу шляхи вирішення цього питання. Виходом з ситуації, що склалася, може бути розширення співпраці між лігою і телебаченням. Воно приноситиме величезні прибутки обом сторонам і не руйнуватиме засади в сучасному футбольному співтоваристві", - завершив свій виступ президент ФІФА.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Блаттер розкритикував керівництво Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути