середа, 30 вересня 2020 00:09

Завдяки чому "Динамо" вийшло у Лігу чемпіонів

Завдяки чому "Динамо" вийшло у Лігу чемпіонів
Мірча Луческу вивів "Динамо" у Лігу чемпіонів. Фото: Комерсант

У 4 раунді кваліфікації Ліги чемпіонів київське "Динамо" розгромило "Гент" - 3:0 та вийшло до Ліги чемпіонів. Що потрібно знати про матч?

"Динамо" зіграло у відкритий футбол. Попри перевагу після першого матчу підопічні Мірчі Луческу не стали закриватися в обороні. Кияни як самі активно йшли вперед, так і дозволяли атакувати супернику.

Доля протистояння була вирішена у першому таймі. Слабкість захисту "Гента" дозволила "Динамо" ще в першому таймі забити 2 м'ячі та перетворити другу частину гри у формальність.

"Генк" провалив гру у захисті. Віталій Буяльський забив із меж воротарського майданчика суперника. Захисники гостей "привезли" відразу 3 пенальті( один із них був скасований через мінімальний офсайд). Причому жоден із епізодів не вимагав ризику фолу.

Ігор Пластун став одним з антигероїв матчу. Український захисник "Гента" багато помилявся у захисті, втрачаючи свою позицію, програючи єдиноборства та "привіз" на рівному місці пенальті в епізоді із другим голом, який став вирішальним у матчі.

Беньямін Вербич та Віктор Циганков не посилили гру команди. Лідери "Динамо" вийшли в другому таймі на заміну, але гра команди від цього не стала кращою. В атаці гра господарів зовсім розклеїлася, а "Гент" перехопив ініціативу.

Динамівці дуже грамотно розбивали високий пресинг від суперника завдяки довгим передачам за комірець захисникам "Гента".

Мірча Луческу використав фактор довгого пасу. Динамівці дуже грамотно розбивали високий пресинг від суперника завдяки довгим передачам за комірець захисникам "Гента". Швидкі гравці атаки "Динамо" використовували простір на чужій половині поля суперника.

Владислав Супряга провів вдалий матч. Форвард записав на свій рахунок гольовий пас та зароблений пенальті.

Кияни багато дозволили супернику в атаці. "Гент" створив найбільше моментів біля воріт "Динамо" за часів роботи Луческу. Георгій Бущан неодноразово рятував свою команду, гравці "Гента" не реалізовували вигідні моменти. Суперник хоч трішки вищого класу не пробачить таку гру в обороні.

"Динамо" поки не вистачає класу. Бажання зіграти першим номером обернулося провалами в обороні. Добре, що вдалося використати помилки суперника. Але гра першим номером поки є не найкращою рисою команди Луческу. Окремим гравцям не вистачало концентрації, особливо коли доля матчу вже була вирішена.

Мірча Луческу вивів "Динамо" у Лігу чемпіонів. Румунський фахівець здобув тренерську перемогу на своїх візаві з АЗ та "Гента". Максимально використав слабкі сторони суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які позиції хоче посилити Луческу в "Динамо"

Жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів відбудеться 1 жовтня, четвер.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки чому "Динамо" вийшло у Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути