Ексклюзиви
четвер, 25 жовтня 2012 13:51

БК "Донецьк" очолив екс-наставник "Будівельника"

БК "Донецьк" очолив екс-наставник "Будівельника"
Хосе Беррокаль став чемпіоном України з "Будівельником" ФОТО: superleague.ua

Хосе Беррокаль став новим головним тренером БК "Донецьк". На цій посаді іспанський фахівець змінив Владу Йовановича, контракт із яким було достроково розірвано. Про це після матчу з "Ферро-ЗНТУ" повідомив спортивний директор донецького клубу Олексій Єфімов.

Нагадаємо, що в сезоні 2010-2011 рр. Беррокаль привів київський "Будівельник" до золотих медалей чемпіонату Суперліги, здолавши у фінальній серії, яка складалася із семи матчів, свій нинішній клуб – "Донецьк". Вдало столична команда виступила і в ЄвроКубку, дійшовши до чвертьфіналу турніру.

Раніше новоспечений наставник "тигрів" працював із молодіжними командами "Ховентуту" (1992-1996) й "Барселони" (1997-2002), а також у якості асистента головного тренера команди зі столиці Каталонії (2002-2010).

У сезоні 2011-2012 рр. Беррокаль виграв із "Меноркою" LEB Gold (другий іспанський дивізіон) і вивів команду до АСВ-ліги. Останнім місцем роботи Беррокаля була ще одна команда з LEB Gold – "Аліканте".

Зараз ви читаєте новину «БК "Донецьк" очолив екс-наставник "Будівельника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути