четвер, 23 червня 2011 11:29

Баскетбол. Головний тренер "Будівельника" залишив клуб

Баскетбол. Головний тренер "Будівельника" залишив клуб

Сьогодні стало відомо, що іспанський наставник Хосе Марія Беррокаль, який в минулому сезоні привів "Будівельник" до першого за 14 років золоту Суперліги, очолить клуб другого іспанського дивізіону "Менорка".

"Спочатку плануючи проект розвитку" Будівельника "на найближчі сезони, ми усвідомлювали, що буде вельми непросто на довгий час отримати тренера високого рівня, - сказав віце-президент" Будівельника "Сергій Голод, коментуючи відхід наставника. - Тому, хоча контракт з Хосе Марія Беррокалем і підписувався на три роки, він передбачав деякі опції, як для клубу, так і для тренера... Беррокаль вирішив залишитися на батьківщині, щоб очолити "Менорку" і спробувати повернути її в еліту іспанського баскетболу, зробивши згодом стабільним учасником АСВ".

За словами Сергія Голода, рішення тренера не стало для клубу трагедією.

"Настав час визначитися з наступником іспанця на тренерському містку будівельників. Ми не шукали цілеспрямованої заміни Беррокалю, все ж сподіваючись зберегти цього фахівця біля керма команди, проте, намагаючись врахувати всі варіанти розвитку подій, постійно стежили за тренерським ринком - тут менеджмент клубу орієнтується непогано. І тепер пора перевести відбір кандидатів у головні тренери в стадію активних переговорів з ними. Зауважу, що зміна наставника не вплине на намічену стратегію розвитку клубу", - зазначив він.

Нагадаємо, що стали відомі суперники команди по кваліфікації в Євролізі.

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. Головний тренер "Будівельника" залишив клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути