неділя, 12 квітня 2020 09:38

Білоруський футбол вищого рівня аніж російський – екстренер "Металурга"

Білоруський футбол вищого рівня аніж російський – екстренер "Металурга"
Сергій Ташуєв тренував донецький "Металург"

Екс-головний тренер солігорського "Шахтаря" і донецького "Металурга" Сергій Ташуєв прокоментував зверхню реакцію російських фахівців на чемпіонат Білорусі.

"Я їх висловлювання сприймаю не інакше, як російський мажор. Люди, які піднялися на якийсь рівень, побули там, потім опустилися і на сьогоднішні речі дивляться зверхньо". Про це пише "Трибуна".

"Їм потрібно звернути увагу на себе і подумати, хто вони, звідки вони взялися. Мені було дуже неприємно чути такі відгуки про чемпіонат Білорусі, тим більше я сам там працював.

На мою думку, сьогодні білоруський футбол за рівнем вище російського. Чому я так вважаю? Так подивіться, які величезні гроші вклали в футбол в Росії, а які маленькі - в Білорусі. При цьому особливої ​​різниці в футболі немає.

Так, у Росії трохи краще підбір гравців, висвітлення ЗМІ, стадіони, але не набагато. Чемпіонат Росії сильний не настільки, скільки в нього вклали грошей. Ви ж подивіться, як російські клуби "успішно" зіграли в єврокубках. Жоден колектив не вийшов в плей-оф.

Загалом, треба поважати людей. А якщо вважаєте не найсильнішою першість Білорусі, то приїжджайте, доведіть, чого ви варті. Приїжджали багато, і чого досягли? Щось у них не виходить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Україну мовчать – тренер "Уфи" помітив зміни в російській пропаганді

Сергій Ташуєв тренував донецький "Металург" у 2013-14 роках.

Зараз ви читаєте новину «Білоруський футбол вищого рівня аніж російський – екстренер "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути