середа, 21 листопада 2007 12:44

Біліч: якість газону на "Уемблі" нижче за всяку критику

Головний тренер збірної Хорватії Славен Біліч піддав критиці якість газону лондонського стадіону "Уемблі", на якому його команду сьогодні, 21 листопада, чекає матч із збірною Англії, повідомляє www.eurosport.ru.

- Газон в неважливому стані, не таким газоном завжди славився "Уемблі". Це не добре для нас, але, однозначно, не вигідно англійцям, які теж люблять грати низом, - заявив Біліч.

Газон знаменитого стадіону піддавався критиці неодноразово з моменту першої гри на реконструйованій арені - фіналу Кубка Англії в травні цього року. За останні місяці на "Уемблі" пройшли шість музичних концертів, турнір з регбі, матчі відбіркового циклу чемпіонату Європи-2008 по футболу і товариські ігри. Погіршили ситуацію проливні дощі і матч Національної футбольної ліги, який відбувся в жовтні.

- І стадіон, і наша гра з Англією заслуговують кращого газону. Верхня частина трав"яного покриття м"якувата, але під нею жорстка основа - дуже слизька, прямо як на льоду, - відзначив Біліч.

На думку наставника, матч із збірною Англії покаже, наскільки далеко його команда здатна піти на чемпіонаті Європи-2008, путівку на який хорвати добули завдяки поразці збірної Росії в Ізраїлі.

- Я сказав своїм гравцям, що ми вже почали підготовку до Євро-2008. Кращого спаррінг-партнера, ніж Англія, складно собі уявити. Ця гра дасть реальне уявлення про те, наскільки ми хороші на даний момент, - заявив Славен Біліч.

Навіть нічия в поєдинку проти збірної Хорватії гарантує англійцям путівку на Євро-2008.
Зараз ви читаєте новину «Біліч: якість газону на "Уемблі" нижче за всяку критику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути