середа, 21 листопада 2007 09:18

Гравці збірної Хорватії отруїлися в Лондоні перед поєдинком з англійцями

Гравці збірної Хорватії отруїлися в Лондоні перед поєдинком з англійцями
Наставник збірної Хорватії Славний Біліч ввів в своїй команді карантин через харчовий розлад, повідомляє www.sport.com.ua.

Напередодні відбіркового поєдинку Євро-2012 Англія - Хорватія, в якому повинна вирішитись доля російської збірної, підопічні Славена Біліча, ледве прибувши до Лондона, серйозно отруїлися.

Відразу декілька провідних гравців збірної Хорватії випробовують проблеми з шлунком. Головний тренер хорватів був вимушений оголосити в команді карантин.

- У команді не хочуть думати погано про приймаючу сторону і, вже тим більше, підозрювати англійську сторону в умисному отруєнні, - заявив форвард збірної Хорватії Івіца Оліч. - Але таке положення справ насторожує всю команду. Півзахисник Ніко Кранчар відчув нездужання і тепер практично живе в туалеті. Такі самі проблеми випробовують ще деякі наші гравці. Уявляєте, що буде, якщо нас уразила вірусна інфекція, яка може скосити всю команду!

- Я не знаю, як це могло відбутися, - продовжив Івіца. - Ми всі харчувалися в одному ресторані, і я, наприклад, відчуваю себе нормально. Можливо, мої партнери перекусили де-небудь у іншому місці. Таке трапляється, і нам треба бути готовими до всього. Про те, що в цій історії можуть бути замішані англійці, особисто мені думати якось не хочеться. У будь-якому випадку ця неприємна ситуація не підірве наш настрій. Ми вийдемо на "Уемблі" битися за престиж хорватського футболу!

Практично виключено, що гравці могли з"їсти неякісну їжу, коли команда Хорватії летіла в літаку. Під час перельоту Кранчар і компанія спали і до їжі не торкалися. Тому очевидно, що футболісти отримали харчове отруєння вже в Лондоні. Збірна Хорватії проживає в одному з кращих готелів столиці Великобританії - готелі "Хилтон". Тому сумніватися як продукти, які пропонуються тут гостям, не доводиться.

Гравці випробовують серйозні проблеми з шлунком, а участь по-меньшій мірі одного з кращих гравців команди Ніко Кранчара в сьогоднішньому матчі знаходиться під великим питанням. Зараз тренер команди Славен Біліч заборонив пускати до гравців уболівальників і пресу. Наставник хоче, щоб гравці прийшли в норму і зосередилися на поєдинку.
Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Хорватії отруїлися в Лондоні перед поєдинком з англійцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути