субота, 23 травня 2009 10:11

Bild зменшив преміальні "Шахтаря" на €100 тис

Bild зменшив преміальні "Шахтаря" на €100 тис
Німецький таблоїд Bild дізнався суму преміальних, яку отримає кожен із гравців донецького "Шахтаря" за перемогу в Кубку УЄФА.

За даними видання, власник "гірників" Ренат Ахметов заплатить кожному футболісту по 400 тисяч євро. За вихід у фінал після перемоги над київським "Динамо" гравці вже отримали по 150 тисяч євро.

Раніше ЗМІ повідомляли, що гравцям "Шахтаря" за перемогу у фіналі заплатять по €500 тис. Загальна сума, яку заробили українські футболісти в євросезоні 2008/09 10,6 мільйона євро.

З цієї суми донеччани заробили 7,2 мільйона євро, виступаючи в Лізі чемпіонів. У Кубку УЄФА за вихід у чвертьфінал і півфінал "Шахтар" отримав 0,9 мільйона євро. А у фіналі команди розіграли ще 4 мільйони: 1,5 мільйона дісталися "Вердеру" як фіналісту, а 2,5 мільйона отримав переможець турніру, тобто донецький "Шахтар".

Нагадаємо, що "Шахтар" виграв Кубок УЄФА 20 травня, перемігши у фіналі останнього в історії розіграшу бременський "Вердер" з рахунком 2:1 у додатковий час.

Gazeta.ua за інформацією видання Bild

Зараз ви читаєте новину «Bild зменшив преміальні "Шахтаря" на €100 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути