субота, 07 листопада 2015 12:07

Бій нерівних суперників – завтра вранці Василь Ломаченко захищатиме титул чемпіона світу

Бій нерівних суперників – завтра вранці Василь Ломаченко захищатиме титул чемпіона світу
Ломаченко втретє буде битися з мексиканцем. Фото: boxmir.com

Завтра вранці, приблизно о 3.30, українець Василь Ломаченко втретє захищатиме титул чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій вазі. Опонувати дворазовому олімпійському чемпіону буде мексиканець Ромуло Коасіча. Наш сайт проведе текстову трансляцію поєдинку

Що треба знати перед ним:

1. Коасіча – не рівня Ломаченкові. Нас очікує типовий mismatch (бій не рівних суперників – gazeta.ua). Мексиканець, як і більшість його земляків, вольовий, терплячий боксер із міцним підборіддям - з чотирьох поразок жодної не зазнав нокаутом. Але не більше того. У всіх компонентах боксу він суттєво поступається чемпіонові.

2. Шанс мексиканця - якщо можна говорити серйозно про його шанси - в тому, щоб нав'язати супернику силовий бокс на ближній дистанції. Очевидно, він намагатиметься діяти агресивно, пресингувати, щоб позбавити Ломаченка необхідного простору, тримати українця в постійому напруженні. Він пробуватиме йти в розміни, особливо якщо бій затягнеться до пізніх раундів. Саме в розмінах Коасіча мав певні успіхи півтора роки тому в бою проти нині чемпіона світу за версією IBF британця Лі Селбі.

3. Для Ломаченка цей поєдинок буде шостим у профі-кар'єрі – і третім проти мексиканського боксера. До цього він виграв у Хосе Раміреса і поступився Орландо Салідо. Тепер має всі можливості вийти вперед в своєму протистоянні з мексиканцями. В разі перемоги наступним суперником Ломаченко може стати ще один мексиканський спортсмен – досі непереможний Оскар Вальдес. На конгресі WBO його визначили першим претендентом на титул Василя. Але Вальдес ще має перемогти у поєдинку 12 грудня.

4. Так виглядає, що рівень суперника Ломаченка та очевидність результату поєдинку стали причиною того, що жоден український телеканал його не транслюватиме. Шкода, але на сьогодні кому б із зіркових боксерів чи чинних чемпіонів за іншими версіями Василь не кидав виклик, вони не мають бажання з ним зустрічатися. Тому наразі доводиться виходити в ринг проти суперників, ім'я яких чуємо вперше.

Зараз ви читаєте новину «Бій нерівних суперників – завтра вранці Василь Ломаченко захищатиме титул чемпіона світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути