середа, 31 жовтня 2018 07:27

Бій Ломаченка за титул абсолютного чемпіона світу під загрозою

Бій Ломаченка за титул абсолютного чемпіона світу під загрозою
Потенційний бій українського володаря титулу WBA у легкій вазі Василя Ломаченка за звання абсолютного чемпіона світу проти Майкі Гарсії опинився під загрозою. Фото - unian.info

Потенційний бій українського володаря титулу WBA у легкій вазі Василя Ломаченка за звання абсолютного чемпіона світу проти Майкі Гарсії опинився під загрозою. Причиною стало те, що американський боксер зробив свій пояс IBF вакантним.

Промоутер претендента на пояс IBF Річарда Коммі Лу ДіБелла повідомив, що поєдинок його клієнта з Гарсією не відбудеться, передає ESPN.

Американський боксер раніше домовився з Коммі про проведення двобою до того, як сторони домовилися про розподіл грошей. Але коли договір не був вчасно відправлений до організації IBF, були заплановані нові торги. Зараз їх також скасували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Василя Ломаченка знімуть фільм

Тепер за вакантний титул битимуться Коммі та росіянин Іса Чанієв. Гарсія, який також володіє поясом WBC, швидше за все, проведе бій в напівсередній вазі проти Ерола Спенса-молодшого замість захисту свого звання в легкій вазі.

Ломаченко битиметься проти володаря титулу WBO Хосе Педраси 8 грудня 2018 року в американському Нью-Йорку. У той же час про бажання зустрітися на рингу з українцем в очному поєдинку говорив й чемпіон світу WBC і IBF Майкі Гарсія, в якому на кону може опинитися титул абсолютного чемпіона світу, якщо Ломаченко переможе Педрасу.

Зараз ви читаєте новину «Бій Ломаченка за титул абсолютного чемпіона світу під загрозою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути