субота, 27 квітня 2013 13:22

Бій Кличко - Повєткін відбудеться 7 або 14 вересня

Бій Кличко - Повєткін відбудеться 7 або 14 вересня
Бій пройде у Москві ФОТО: zn.ua

Абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі 37-річний українець Володимир Кличко (59-3, 50 КО) і регулярний чемпіон WBA 33-річний росіянин Олександр Повєткін (25-0, 17 КО), найімовірніше, проведуть бій 7 або 14 вересня у Москві, повідомляє Boxing Scene.

У п'ятницю у Гамбурзі пройшла зустріч між менеджером Кличка Берндом Бенте і промоутером Повєткіна Володимиром Хрюновим, на якій і було прийнято попереднє рішення. Можливим місцем проведення поєдинку називається московський спорткомплекс "Олімпійський".

У вівторок сторона російського боксера виграла промоутерські торги, які проходили в Панамі, за право проведення цього бою, запропонувавши суму у 23,2 мільйони доларів.

Розподіл гонорару складе 75 на 25 на користь Кличка. Таким чином, українець заробить понад 17 мільйонів доларів, а Повєткін - більше 5,5.

Нагадаємо, обидва боксери найближчим часом проведуть поєдинки: Володимир Кличко з Франческо Піанетою 4 травня в Мангеймі (Німеччина), Олександр Повєткін - з поляком Анджеєм Вавжиком 17 травня у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко - Повєткін відбудеться 7 або 14 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути