субота, 20 квітня 2013 13:27

Чісора пообіцяв справити потребу на Володимира Кличка

Чісора пообіцяв справити потребу на Володимира Кличка
Чісора дав ляпаса Віталію Кличку на зважуванні. Фото: reuters.com

Боксер-важковаговик Дерек Чісора знову образив українських чемпіонів Кличків. Раніше британець дав Віталію Кличку ляпаса на зважуванні, а перед боєм з ним плюнув в його брата Володимира.

"Я ненавиджу цих ублюдків, - заявив "вихований спортсмен" в ефірі EPIX Sports. - Ненавиджу їх обох з однієї простої причини: в один час ми з Володимиром домовилися про бій, підписали контракт і всі необхідні папери, і я старанно тренувався.

Як виявилося, лише для того, щоб в останній момент він скасував бій. Саме тому я плюнув йому в обличчя перед моїм боєм з Володимиром. Якщо ж я побачу його ще раз, можу і зовсім зробити щось гірше і не шкодувати про це. Я попісяю на нього".

Зауважимо, що в боксерському середовищі таких клоунів-словоблудів предостатньо, тому не варто слова Чісори сприймати серйозно. Перед своїми боями він завжди обіцяв "розмазати" суперника, але не завжди гучні слова підтверджувалися на практиці.

Зараз ви читаєте новину «Чісора пообіцяв справити потребу на Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути