пʼятниця, 11 грудня 2009 14:59

Біатлон. У спринті Віта Семеренко фінішувала у двадцятці

Біатлон. У спринті Віта Семеренко фінішувала у двадцятці

Закінчилася жіноча спринтерська гонка в австрійському Хохфільцені. Результати, на перший погляд, не дуже обнадіюють, але не варто передчасно турбуватися. Хохфільцен для жіночої команди завжди був невдалим етапом, і зв"язано це з нашим стилем підготовки. Минулого року у нас була одна спортсменка в очках в спринтерській гонці, а два роки тому взагалі жодної. Отже, нинішній результат можна розглядати як істотний прогрес в порівнянні з попередніми сезонами саме на даному етапі.

З позитивних моментів варто також відзначити той факт, що Віта вже більш-менш відновилася після хвороби, це видно по стрільбі. Та і Лілія Вайгіна-Єфремова швидкості не втрачає, випав би тільки щасливий квиток із стрільбою.

А на подіумі вдруге в сезоні позначився шведський дубль, тільки тепер Анна-Карін Олофссон і Хелена Йонссон помінялися місцями - перемогу здобула досвідченіша з подруг по команді. Втім, Хелена зміцнила позиції в боротьбі за жовту майку лідера. Причому, перевага скандинавок над переслідувачами перед персьютом просто приголомшує - майже 50 секунд над Ольгою Зайцевою, яка фінішувала сьогодні на третьому місці.

Крім того, гонка навідзначилася поверненням на трасу після хвороби Магдалени Нойнер, але в першому для себе старті сезону німка проявила себе не виразно, не без зусиль потрапивши в першу тридцятку. Хоча в цілому німецька збірна виступила сьогодні здорово: відразу чотири представниці бундестіма в першій десятці!

Хохфільцен 2009. Спринтерська гонка. Жінки

1. Анна-Карін Олофссон (0+0) 23:10.8

2. Хелена Йонссон (0+0) +11.1

3. Ольга Зайцева (0+1) +49.7

...

20. Віта Семеренко (0+0) +1:41.2

21. Лілія Вайгіна-Єфремова (2+1) +1:48.5

36. Олена Підгрушна (1+0) +2:25.9

49. Валя Семеренко (2+2) +2:56.7

51. Оксана Хвостенко (0+0) +2:58.5

70+. Ніна Карасевич (1+2) +3:52.3

DNS Інна Супрун

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. У спринті Віта Семеренко фінішувала у двадцятці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути