субота, 13 березня 2010 17:29

Біатлон. У спринті Седнєв фінішував у 20-ці, переміг Черезов

Біатлон. У спринті Седнєв фінішував у 20-ці, переміг Черезов

Іван Черезов виграв спринт на етапі в Контіолахті. Причому як виграв - в заочній швидкісний дуелі з самим Емілем Свендсеном. Сам Крон-принц норвезького біатлону, не дивлячись на заяви про пропуск етапу, з"явився у Фінляндії в не найгіршій формі, правда на останнє коло його все ж таки не вистачило, і, відстрілявся, як і Черезов, чисто на вогневих рубежах, норвежець залишився другим.

Третє місце зайняв француз Мартін Фуркад, який зумів пробитися на призовий подіум навіть маючи вантаж з двох промахів за спиною. Взагалі, вся французька збірна сьогодні виступила вище за всякі похвали: відразу троє представників "триколірних" взяли участь у квітковій церемонії.

В української збірної найкращим став Сергій Седнєв, який зумів пробитися до двадцятки найсильніших. Втім, приємно, що в очковій зоні фінішували ще троє наших хлопців. Серед них вперше в сезоні виявився Роман Прима. Але на гонку переслідування перспективи наших чоловіків набагато менш райдужні, ніж в жіночій гонці.

У загальному заліку Кубка світу чергова зміна лідера. Цього разу центральною фігурою в цьому калейдоскопі став Еміль Свендсен. Друге місце в спринті дозволило йому перехопити жовтий біб з рук Євгена Устюгова, який виступив сьогодні невдало, ледве потрапивши до тридцятки найсильніших. Більш того, росіянина випередив і австрієць Крістоф Зуманн, який сьогодні фінішував п"ятим.

У заліку Кубка націй росіяни наполовину скоротили відставання від лідируючих австрійців, і за малий командний глобус боротьба буде вестися до останнього спринту в Ханти-Мансійську. Українці в кубку націй зберігають сьому позицію.

Контіолахті 2010. Результати чоловічої спринтерської гонки

1. Іван Черезов (0 +0) 24:42.4

2. Еміль Свендсен (0 +0) +6.8

3. Мартін Фуркад (1 +1) +30.1

...

17. Сергій Седнєв (0 +0) +57.6

24. Сергій Семенов (0 +0) +1:09.1

35. Роман Прима (0 +1) +1:18.5

39. Олександр Біланенко (0 +1) +1:22.2

55. Олександр Батюк (0 +1) +1:48.2

60. Андрій Дериземля (1 +2) +1:50.4

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. У спринті Седнєв фінішував у 20-ці, переміг Черезов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути