Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2009 16:53

Біатлон. Антхольц. Оксана Хвостенко в спринті фінішувала 11-ю

Шостий етап Кубка світу в італійському Антхольці стартував сьогодні жіночою спринтерською гонкою. Чергові привітання йдуть нашим сусідам з Білорусії, адже Дарина Домрачева потрапляє на подіум вже на двох етапах підряд, і цього разу на другу позицію. Першу перемогу в сезоні бере норвежка Тора Бергер. У нинішньому сезоні вона зуміла значно підтягти стрільбу, і це дало свої результати.

Враховуючи, що наша команда була представлена тільки трьома учасницями, необхідно було виступати якнайкраще, що б заробити більше очок в залік Кубка націй. Завдання виявилося виконаним рівно на одну третину. Оксана Хвостенко при точній стрільбі фінішувала на 11-ій позиції, а ось Лілія Вайгіна-Єфремова і Оксана Яковлєва, для якої це був дебют в нинішньому сезоні, не потрапили навіть в гонку переслідування.

Уболівальники покладали великі надії саме на Оксану Яковлєву, у зв"язку з естафетною гонкою, але, хвороба і пропуск половини сезону, дали про себе знати. Таким чином в естафеті на чемпіонаті світу швидше за все побіжить Олена Підгрушна.

Варто сказати, що Оксану в черговий раз підвів останнє коло, адже після другої стрільби вона була на 4-ій позиції. Не дивлячись на це, в гонці переслідування у неї є хороші шанси поліпшити свій результат.

Антхольц-Антерсельва 2009. Спринт. Жінки.

1. Тора Бергер (0+1) 21:25.5 (Норвегія)

2. Дарина Домрачева (1+0) +8.1 (Білорусія)

3. Каті Вільхельм (1+0) +20.7 (Німеччина)
...
11. Оксана Хвостенко (0+0) +45.2 (Україна)

>60. Оксана Яковлєва (0+1) +3:29.7 (Україна)

>60. Лілія Вайгіна-Єфремова (2+3) +3:32.6 (Україна)

biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Антхольц. Оксана Хвостенко в спринті фінішувала 11-ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути